SLIDER

JOANNA HEARTS


Helsinkiläinen musiikkibloggaaja ja internetin supersankari, jonka voi löytää valokuvaamasta festarilavojen kupeesta, fiilistelemästä keikkoja pikkuklubien takanurkasta, tai selailemasta Spotifyn uutuuksia yön pikkutunneilla.

UUTISKIRJE

 

Photo Diary | Rock The Beach 2013


Vitsi kun jännitin aivan sikana perjantaina ennen Rival Sonsin haastattelua, sillä omat suosikit jännittävät aina kaikkein eniten. Olen kyllä ennenkin haastatellut bändin rumpalia Mikea (haastattelun voi lukea täällä), mutta vielä silloin bändi ei ollut itselleni ihan yhtä suunnattoman iso juttu kuin nyt joten se ei jotenkin osannut jännittää yhtä paljon. Nyt olin aivan pissat housussa ennen haastattelua, vaikka Jay on ilmeisesti ihan tunnetustikin todella mukava ja maanläheinen tyyppi.

Kun päästiin bäkkärin tuntumaan, rentouduin melkein heti kun hän esitteli itsensä ja tarjosi juotavaa. Jaylla on ihan mielettömän rauhallinen energia ja kyseessä on muutenkin niin fiksu kaveri, että olisin vaan voinut kuunnella sen juttuja tuntikausia. Ihan älyttömän siisti tyyppi! Onneksi haastattelut menikin kai ihan hyvin, mitä nyt ensiksi jännitti niin paljon, että varmaan änkytin ihan hirveästi. Jännitysänkytys ja omituiset äänenpainot ei varmaan lähde muuta kuin tekemisen myötä!

Sain myöskin tänään järisyttäviä uutisia, pääsen nimittäin perjaintaina Ruisrockissa haastattelemaan Hurtsia! (!!!) Ei helvetti ja ennen kaikkea hui saatana. Tätä olen yrittänyt jo monta vuotta ja nyt se vihdoin näyttää natsaavan!

16 kommenttia

 1. Se haastattelu oli ihana <333333

  VastaaPoista
 2. Olen tosi iloinen sun puolesta kun pääset tekemään paljon noita musiikkijuttuja, jotka on sulle tärkeitä :)

  VastaaPoista
 3. Oh Jay <3 Oot kyllä mielettömän lahjakas Joanna!

  VastaaPoista
 4. Voi APUA saatana, Hurts :D Jos viitsisit mainita Theolle sitten niistä meidän sunnuntain häistä. Ai on jonoa vai?! TSEMPPIÄ. <3

  VastaaPoista
 5. Näitä juttuja on aivan ihana lukea, mä niin rakastan sun blogin monipuolisuutta! Tsemppiä niin maan perkeleesti Hurtsiin, varmaan ihan kamala pelko mokaamisesta aina kun pääsee noin lähelle yhtä lempibändeistä. Mä kävin ite haastattelemas The Devil Wears Pradaa viime kuussa, ja se oli mun eka ite tekemä haastattelu ikinä. Onneks nyt en mielestäni mitenkään jäätävän pahasti sitä päässy mokaamaan, vaikka yhden kyssärin kesken jäädyinkin kyllä pariks sekunniksi XD Oon kuitenkin kuunnellu kyseistä bändiä jostain kasiluokalta asti... Onnistumiset kuitenkin puskee aina eteenpäin entistä kovemmin, ja säkin tiedät kyllä Hurtsista niin paljon että just sellanen kysymysten kimpoaminen on varmasti helpompaa kuin jonkun tuntemattoman bändin kanssa. Ja mitä sitten vaikka änkyttäiskin, kyllä ne on varmasti sellaista nähnyt! Paljon mielenrauhaa ja epäjännitystä sinne! <3

  VastaaPoista
 6. Voi hitsi mun häälahja ei taida ehtii sunnuntaiks :----DDDD

  VastaaPoista
 7. Tosi mahtavaa et pääset haastattelemaan Hurtsia! <3 Ja yleensä et saat tehdä tommosia juttuja, mistä pidät. Varmasti tämäkin haastis tulee olemaan ikimuistoinen! Ja hyvin se muuten varmasti menee. Olet oma ittes ja kysyt kysymyksiä, mitkä itestä tuntuu hyviltä. Sellaisia, mitä itsekin haluaisit herroista lisää tietää. Ja muista kertoa niille, et niillä on tosi paljon ihmisiä täällä, jotka rakastaa niitä ;)

  Itsekin tulossa Ruissiin juuri Hurtsin vuoksi <3 Odotan innolla niiden keikkaa ja totta kai sitten sun haastattelua! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 8. MAHTAVAA! Tuli kylmät väreet kun luin Hurts kohdan. Varmasti iso ja merkittävä juttu sinulle. Huippua.

  VastaaPoista
 9. Apua, kiitos paljon!! :) TDWP oli ensimmäinen jota itsenäisesti haastattelin. :)

  VastaaPoista

© Joanna Hearts • Theme by Maira G.