SLIDER

JOANNA HEARTS


Helsinkiläinen musiikkibloggaaja ja internetin supersankari, jonka voi löytää valokuvaamasta festarilavojen kupeesta, fiilistelemästä keikkoja pikkuklubien takanurkasta, tai selailemasta Spotifyn uutuuksia yön pikkutunneilla.

UUTISKIRJE

 

Olet korvaamaton


Minut valtasi äsken hirveän liikuttunut kiitollisuus teistä kaikista siellä ruudun toisella puolella ja oli pakko tulla nopeasti avaamaan sydäntäni teille. Olen kirjottanut (tätä) blogiani nyt neljä vuotta ja se on käynyt läpi kaikenlaisia vaiheita. Muistan vieläkin kun blogini oli juuri vasta syntynyt ja hihkuin jo sen vuoksi, että sille oli kerääntynyt 20 seuraajaa. Iloitsen edelleen samalla lailla aina kun huomaan vaikka kommenttien perusteella saaneeni uusia, säännöllisiä seuraajia.

En koskaan perustanut tai pitänyt blogiani tutustuakseni uusiin ihmisiin tai saadakseni uusia ihmisiä ja oikeastaan olen alusta asti ollut tosi varuillani sen kanssa keneen tutustun ja ketä päästän elämääni blogini kautta, oli kyse sitten lukijoista tai bloggaajista. Tutustuin kuitenkin pian muihin bloggaajiin joilta sain ihanaa sisarellista tukea (katson sinua, Natalia Tolmatsova) sekä yhteistyökumppaneihin joilta sain myös kullanarvoisia neuvoja.

Ensimmäistä kertaa sain myös alkaa totutella elämässäni siihen, että teitä ihania tulee välillä nykäsemään myös kaupungilla hihasta ja kertomaan, että olen vaikuttanut teihin yhtään millään tavalla. Se tuntuu jotenkin ihan käsittämättömältä. Loppujen lopuksi, vaikka blogini onkin minun oma luovuuden tyyssijani, on minulle myös tosi tärkeää mitä se jättää jälkeensä kun se joskus lopettaa (älkää huoliko, tämä ei ole se postaus) ja loppujen lopuksi on minulle kaikista eniten merkitystä sillä, jos olen jotenkin edes kaukaisesti pystynyt vaikuttamaan jonkun elämään, piristämään jonkun päivää tai tsemppaamaan siinä millainen olo jollakin on itsestään. Se on musta ihan sairaan siistiä, että voin ajatella ja kirjottaa jotakin millä on tässä maailmassa oikeasti jotain merkitystä!


Taas itkettää, olen jotenkin niin (erityisen) kiitollinen teille ihan kaikesta juuri nyt!!! Näiden viime vuosien aikana olen kokenut niin paljon erilaisia juttuja ja kokenut niin paljon. Olen muuttunut ja kasvanut niin paljon. Olen jauhanut blogissani usein negatiivisista kommenteista ja siitä miten vahvasti ne vaikuttavat minuun, mutta pakko kyllä sanoa, että kyllä se kaikki positiivinenkin palaute on vaikuttanut minuun ihan suunnattomasti vaikka sen vaikutusaika onkin ehkä hitaampi. Se on myös pitkäkestoisempaa. Tietenkin otan itse ihan kaiken kunnian kaikesta siitä työstä jonka olen tehnyt oman henkilokohtaisen kasvuni sekä itsetuntoni suhteen, mutta teidän lämpimät sananne ja tukenne on kyllä ollut ihan korvaamatonta siinä matkalla. Välillä en edes käsitä sitä mitenköhän kokonaisvaltainen kuva teillä on minusta tai kuinka paljon tiedätte. Olen niin kiitollinen siitä, että olette jakaneet omia tarinoitanne ja kannustavia sanojanne kun olen kertonut masennuksestani, ahdistuksistani, kamppailuistani... nykyään saan teiltä myös jatkuvasti huonoina päivinä (kuten tänään) tukea esimerkiksi sosiaalisissa medioissa. Jaksatte aina piristää ja tuntuu ihan mielettömältä saada sitä iloa takaisin teiltä! Sitä, mitä toivottavasti olen välillä pystynyt tarjoamaan myös teille.

Juttelin juuri myös puhelimessa erään blogini yhteistyökuppanin edustajan kanssa ja kerroin hänelle kuinka olen pyrkinyt luopumaan kaikesta turhasta blogini ympärillä, mukaanlukien stressistä. Kuten olette saattaneet huomatakin, en noudata tällä hetkellä mitään äärettömän tiukkaa postausaikataulua (vaikka suotavaa olisi postata toki usein ja yritän pitää sen mielessäni) vaan kirjoittelen juuri silloin kun huvittaa ja uskon, että se näkyy myös ulospäin. Olen tosi tyytyväinen blogiini juuri nyt ja innoissani tulevasta, tai oikeastaan olen jopa enemmän innoissani siitä tulevasta sillä blogini tällä hetkellä tuntuu kuin uudelta alulta, tyhjältä kangaspohjalta jolle voi maalailla mitä tahansa. Niin siistiä!

Ei mulla oikeastaan muuta. Eli kiitos, just sulle! Ihan vaan kun luet tätä, ja etenkin jos oot kommentoinut ja kannustanut vuosien aikana! Olet korvaamaton.

EN: I suddenly got extremely emotional and moved by you all on the other side of the screen so I just had to open up a blank screen and open my heart to you guys a little bit. I've written this blog for four years now and it's gone through all sorts of phases. I still remember this blog as a newborn and myself cheering over getting 20 registered readers. I still get that same rush of excitement when I realize someone new is commenting on my blog regularly and is a new reader. 

I never put together / kept writing this blog to get to know new people or gain new friends from it and to be honest I was quite reluctant at first and I still have my guards up with who I let into my life regarding readers and other bloggers as well. However, I soon got to know some amazing bloggers who gave me great sisterly advice (I'm looking at you Natalia Tolmatsova) and company representatives who gave me some golden advice.

For the first time in my life I also had to get used to you stopping me on the street and declaring to be a reader of mine or telling me that me / my blog has had a great impact on you. It still feels absolutely incomprehensible. Even though my blog is first and foremost a place for me to get creative and share stuff it's also very important to me that it leaves behind something that actually matters. In the end what matters the most to me is actually making an impact on someone, brightening up your day or helping you get through something. It's cool AF to be able to write something actually meaningful in this world.

I actually feel like crying over being so grateful. THEM FEELS. During these past years I've gone through so much stuff. I have changed and grew a lot. I always write about the negative comments and how much they can affect people (me included) but tonight I have to tell you what a tremendous impact the positive comments have on me. It takes longer for them to truly hit home but I also carry them with me the longest. Surely I take the credit for all the hard work I've done on myself and improving my self esteem but having your loving words and priceless support with me has been absolutely vital. Sometimes it's hard for me to even comprehend how well you know me or how well you know about me. I'm so grateful for those of you who have shared your stories or taken the time out of your day to brighten up mine. You've been so open and supportive of me when I have talked about my depression, anxiety, my struggles... still to this day you constantly cheer me up on social media whenever I'm having a bad day. It feels incredible to get back the joy from you  that maybe sometimes I've been a part of creating myself. 

I recently had a phone conversation with an affiliate of mine and I told her how in the past few years I've been trying to weed out all the extra nonsense around my blog including stress. As you might have noticed I don't have a super strict writing schedule anymore (maybe I should though, he) but instead I write whenever I feel like it and I believe that can be seen in my blog every day now. I am so content with where my blog is at now and super excited about the future of it. It feels like a blank canvas and every day I can't wait to play with the colors!

That's pretty much all I had on my heart today. Thank you so much, yeah you! Just for reading this and especially if you've left a comment or few over the years or shared your support. Thank you. You are irreplaceable. 

12 kommenttia

 1. Sun blogi on ainut mitä seuraan säännöllisesti ja sun instagram on kyllä ainakin mun top vitosessa. Oot ihanan aurinkoinen ja hurjan KAUNIS nainen, myös pilvisinä hetkinäsi aito ja niin rakastettava <3

  VastaaPoista
 2. En mä kestä, kiitos niin paljon! <3 Mä aina välillä ajattelen, että mut on ihan unohdettu kun oon aika vetäytynyt blogijutuissa nykyään, mutta sitten aina välillä sunlaiset tyypit sanoo jotain tollasta ja oon ihan blown away! Kiitos. <3

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä yksi harvoja bloggaajia joita olen jaksanut seurata vuodesta toiseen, löysin sinut ja Muuttolintuja syksyllä -blogisi aikanaan kun olin vielä erittäin epävarma ja köyhä (:D) teini ja olet kyllä auttanut ihan siitä asti sekä henkisesti että materiaalisesti tekemällä ihania hyvänmielen postauksia ja suosittelemalla loistavia mutta edullisia meikkejä (esimerkiksi parit aikanaan suosittelemasi Wet n Wildin meikit on edelleen HG-tuotteitani), tekemällä selkeitä ja upeita tutoriaaleja ja ennen kaikkea olemalla aito ja oma ihana itsesi blogissa mistä ikinä kirjoitatkin.

  Pakko kiitellä siitä että olet jakanut blogissasi niin ilot kuin surutkin, etkä yrittänyt ylläpitää mitään kulissia täydellisestä elämästä. Itsekin olen taistellut monien vaikeiden asioiden kanssa ja asiaa auttaa iiiihan hirmuisesti se kun tajuaa ettei ole asioidensa kanssa yksin, moni ihminen kamppailee samojen asioiden parissa. Asenteesi ja persoonasi on jotain niin mahtavaa että valaa toivoa jopa ainakin tähän paatuneeseen pessimistiin!

  Ja toki kaiken muun lisäksi olet vielä aivan jumalaisen kauniskin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon, ihan superihana kuulla!! ♥ Some, blogit ja muut vastaavat luo monelle hirveästi paineita täydellisestä elämästä ja siksi on musta tosi tärkeää jakaa välillä niitä säröjäkin vaikka tärkeää on myös keskittyä vain positiiviseen. ☺ Kaikilla meillä on omat murheemme ja se ei tarkoita sitä etteikö meillä silti voisi olla hyvä mieli ja kiva elämä!

  Kiitos paljon kun olet pysynyt mukana matkassa. ♥

  VastaaPoista
 5. voi ihana. mä oon lukenut sun blogia suunnilleen sen koko neljä vuotta. nykyään tulee vähän harvemmin klikkailtua tänne enää, mutta silloin tällöin. oot antanut mun arkeen paljon energiaa ja voimaa hyväksyä itsensä, olla armollinen. en kuitenkaan ikinä kommentoi mihinkään blogeihin mitään, mutta nyt ajattelin tulla sanomaan tän - tiiätpähän että on vielä yksi lisää, joka näin ajattelee. :-)

  VastaaPoista
 6. Minulla on samoja ajatuksia kuin muillakin edellisillä. Löysin sinut Muuttolintuja syksyllä-blogin aikoja sitten ja lueskelin juttujasi taustalla. Nyt viime vuosien aikana olen välillä sitten aktiivisemmin tai vähemmän aktiivisemmin kommentoinnut mutta silti lukenut täällä postauksiasi ja seurannut instagrammissa. Itse olen instagrammin suurkuluttaja.
  Olet kyllä noussut mun ykkös bloggaajaksi, koska olet niin ihanan aito, huumorintajuinen ja monipuolinen.. voiko sanoa niin? : D Välillä ihmettelen, miten uskallat niin avoimesti kertoa itsestäsi. Mitä jos se haavoittaa vielä enemmän? Mitä jos et haluakaan enää niiden jälkeen kirjoittaa tänne mitään? Olet kyllä rohkea.
  Ja jumaleisson, kun oot kaunis! Sun kautta olen rohkaistunut kokeilemaan uusia juttuja esim. huulipunat on aika kova sana.
  Kiitos Joanna, kun oot sinä. <3

  VastaaPoista
 7. Oon seuraillu sun blogia jo monta vuotta, yks lemppareista <3 Tuli mieleen yks kysymys johon voisit tietää vastauksen, kauanko käyttäisit yhtä beautyblenderiä? Mulla on ollu monta kuukautta ja alkaa jo olla vähän rähjäinen... Jos haluut oikeen postauksen aiheesta tehdä nii toki vois muistaki meikkivälineistä kertoo :D

  VastaaPoista
 8. N. 3kk - 6kk taitaa olla yhden Beauty Blenderin elinaika. :)

  VastaaPoista
 9. Olet niin suloinen. Susta saa sellaista positiivista voimaa, vaikka olisikin itsellä vähän heikompi hetki meneillään.. <3

  VastaaPoista

© Joanna Hearts • Theme by Maira G.