SLIDER

JOANNA HEARTS


Helsinkiläinen musiikkibloggaaja ja internetin supersankari, jonka voi löytää valokuvaamasta festarilavojen kupeesta, fiilistelemästä keikkoja pikkuklubien takanurkasta, tai selailemasta Spotifyn uutuuksia yön pikkutunneilla.

UUTISKIRJE

 

Lopetin masennuslääkkeet

8 kommenttia

 1. Huh huh mikä video... Ei ihan kuivina pysyny silmät täälläkään päässä. Itellä on ollut vuosia, yli kymmenen vuotta samanlaisia ajatuksia kun sulla sillon kaks vuotta sitten oli, ja pari ihmistä niistä onneksi tietää mutta en oo koskaan lääkäriin asti päätynyt, koska oon jotenkin kokenut ettei mun ongelmat oo tarpeeks isoja. Niitä huonoja tuntemuksia tulee aina välillä, mutta suurimman osan ajasta oon tosi energinen ja elämää rakastava tyyppi. Mutta sillon kun se 'kohtaus' iskee niin olisin niin valmis ottaa vaikka joten lääkitystä jos se vaan keventäis mun oloa ja tois pois sieltä pimeyden keskeltä, vaikka en noin muuten haluaiskaan mitään psyykkeeseen vaikuttavia aineita kehooni. Olisi vaan niin pelottavaa et se lääkkeiden vaikutuksen alainen tyyppi ei oliskaan 100% minä, ja vaikka poikaystävä huomais etten oo oma kupliva itteni, jolla kaikki tunteet näkyy ja se on musta just hyvä. Oikeesti tosi rankka kattoo ja kuunnella sun kokemuksia kun oon vuosia kieltänyt tavallaan omani, mutta sitten kun joku sanoo ääneen asiat jotka on kuin omasta elämästä, alkaa vaan itkettää. Mä vaan toivon että ajan myötä asiat muuttuis pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, muistan että kirjoitin sinulle jonkun pitkän kommentin edelliseen videoon jossa kerroit maennuksestasi. Olen niin onnellinen puolestasi, kaikkea hyvää ja ihanaa toivotan edelleen elämääsi! ♡

  VastaaPoista
 3. Itse olen syönyt lääkkeitä kaksi vuotta, ja nyt on niiden lopettaminen loppusuoralla. Annos on pienentynyt ja harventunut, pelottaa välillä, mutta minäkin oon oppinut, että selviän ja pienet asiat tuottaa eniten iloa. Lääkkeet ovat olleet kuin kainalosauvat, ja nyt on aika luottaa omiin jalkoihin. Me selvitään, todellakin! Etsitään ne iloa ja valoa tuottavat asiat. Itkin lähes koko videosi ajan. Oot superrohkea, lämmin ihminen <3 Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Olipa todella ihana video <3 Musiikki on mullekin yksi elämän tärkeimmistä asioista. Voimia sulle!

  Edellisestä postauksesta on todettava, että tekstisi oli todella hyvä!! Mulla ei muutenkaan ole paljoa hyvää sanottavaa tuosta Kauneus & Terveys -lehdestä. Siinä on aika usein, jos jostain syystä olen kyseistä julkaisua erehtynyt lukemaan, pidetty esillä epärealistista ja epätervettä naiskuvaa. Enää en siihen lehteen päin edes vilkaise.

  Harmi, että olet päättänyt lopettaa blogisi. Tosi reilua, että kuitenkin kerroit asiasta, eikä blogi vain "jäädy" kuten useissa muissa tapauksissa on käynyt... Jatkatko muuten Youtube-videoiden tekemistä, vaikka lopetatkin blogin?? Olisi todella kiva jos jatkaisit, sun videot on niin ihania :)

  VastaaPoista
 5. Olipas koskettava video. Olen seurannut sun blogia muutamia vuosia ja sä oot vaikuttanut aina sellaiselta iloiselta rempseältä tyypiltä ja sulla on mahtavia kirjoituksia. En ole koskaan kommentoinut sulle mitään mutta nyt on pakko. On hienoa että olet ottanut tämän asian esiin blogissasi uskon että se on tuntunut aluksi äärimmäisen pelottavalta mutta varmasti autat monia jaksamaan tällä omalla esimerkilläsi. Sulla on paljon rohkeutta ja itseluottamusta. Toivon sulle paljon hyvää ja iloisia tunteikkaita hetkiä jatkoon! :)

  VastaaPoista

© Joanna Hearts • Theme by Maira G.