SLIDER

JOANNA HEARTS


Helsinkiläinen musiikkibloggaaja ja internetin supersankari, jonka voi löytää valokuvaamasta festarilavojen kupeesta, fiilistelemästä keikkoja pikkuklubien takanurkasta, tai selailemasta Spotifyn uutuuksia yön pikkutunneilla.

UUTISKIRJE

 

Kauneusblogaamisesta

Ajattelin tänään kirjoittaa hieman tämänhetkisistä ajatuksistani kauneuden saralla, sillä vanha blogini pyöri niin paljon sen parissa mutta ajatukseni ovat sittemmin muuttuneet niin paljon. Sivusinkin tavallaan aihetta edellisessä postauksessani, mutta halusin kirjoittaa siitä vielä vähän laajemmin.

Vaikka haluan edelleenkin kirjoitella kauneudesta aina välillä, ei minua enää kiinnosta kauneus ja kosmetiikka samalla tavalla kuin ennen, ehkä juuri siksi mielenkiintoni bloggaamiseen lopahti vuoden vaihteessa. Blogini kuitenkin oli todella vahvasti kauneusblogi, ja mielestäni jokaisen bloggaajan on välillä hyvä pysähtyä hetkeksi ja pohtia onko vielä innoissaan siitä mistä kirjoittaa.


Kauneus kiinnostaa minua toki edelleen, mutta hieman eri tavoin kuin ennen. Aiemmin olin nimenomaan kiinnostunut värikosmetiikasta ja erilaisista meikkaustekniikoista. Nykyään juuri ne eivät voisi oikeastaan vähempää kiinnostaa, ja voinkin häpeäkseni myöntää, että olen nykyään todella laiska meikkaaja. Keskityn lähinnä hiomaan meikkipohjaani ja ehkä saatan piristää yksinkertaista meikkiä näyttävällä huulipunalla. Suurimmat silmämeikkitaiteilut ovat jääneet unholaan ja leikittelen luomiväripaleteilla lähinnä vain jos olen lähdössä ulos - mitä sitäkin teen nykyään harvoin.

Sen sijaan minua kiinnostaa nykyään hirveästi juuri ihonhoito, ja omien luontaisten ominaisuuksien pitäminen terveenä ja (omaan silmään) hyvännäköisenä. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi hiusten, ripsien ja kynsien kasvattaminen ja saattaminen mahdollisimman pitkään, terveeseen ja luonnolliseen tilaan.

Siinä missä siis ennen minua kiinnostivat esimerkiksi kauniit paletit, pakkaukset, ja mielenkiintoiset uudet kokoelmat - nykyään kiinnostun enemmän ihonhoitoinnovaatioista sekä tiedosta ja luonnollisista nikseistä kauneudenhoidon saralla. Ehkä se on tämä ikä (ikäkriisi ja rypyt, ja mitä vielä) jonka myötä oma fokus myös kauneudenhoidossa ja muissa mielenkiinnon kohteissa hieman muuttuu.

Paljon tällä on myös tekemistä varmasti sen kanssa, että olen pyrkinyt typistämään omaisuuteni minimiin. Tämä on tarkoittanut mm. sitä, että omistamieni kauneus- ja kosmetiikkatuotteiden määrä on vähintäänkin puolittunut. (Minun tapauksessani tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että kuuden lipastolaatikollisen sijaan minulla on nyt vain kolme täyttä laatikkoa.)

Olen nimittäin alkanut surra niiden kosmetiikkatuotteiden puolesta joille minulla ei ole aikaa. Niistä tulee surullinen olo, vähän kuin kitarasta joka ei koskaan tule soitetuksi. Olen siis antanut ja myynyt kosmetiikkaa eteenpäin ja pitänyt kiinni vain niistä tuotteista joita oikeasti rakastan ja jotka olen todennut hyviksi.

Samalla olen myös huomannut panostavani enemmän laatuun kuin määrään. Luopuessani suurista määristä erilaisia tuotteita, olen sijoittanut mielummin hieman kalliimpiin, laadukkaisiin tuotteisiin. Vaikka tähän väliin todettakoon, että kaikki suosikkini eivät tietenkään ole kalliimmasta päästä - iso osa suosikkituotteistani on esimerkiksi Lumenelta. Hiustuotteissa, sekä meikkipohjan, ihonhoidon tuotteissa kuitenkin huomaan usein panostavani hieman hintavempiin suosikkeihin.

Tässä muutamia ajatuksiani kauneudesta ja mieltymyksistäni sillä saralla. Mielelläni kuulisin teiltäkin minkälaiset kauneusjutut teitä tällä hetkellä kiinnostavat ja miksi?EN: Today I wanted to write about my current thoughts on beauty, as my blog has previously focused on it in the past and my thoughts on it have shifted a lot since. I'd still like to write about some things beauty, but I'm really not that into cosmetics the same way as before. Perhaps that's the reason I stopped blogging 7 months ago, I believe every blogger should occasionally stop for a minute and contemplate if they actually enjoy what they're writing about.

Sure, I'm still interested in beauty. But my focus in it has shifted from before. In the past I have mainly been interested in color cosmetics and new make up techniques. Today those are the things I'm the least interested about. Actually these days I am quite lazy when it comes to make up and I usually tend to focus more on making my foundation look perfect and other than that keep it very simple (maybe a pop of bright lipstick every now and then). 

Instead, I am wildly intruged by skincare instead and enchacing your natural qualities and keeping them healthy. This things include stuff like nail care, hair care and growing naturally long lashes.

So in where before I was excited about beautiful make up palettes, unique packaging and interesting new make up collections, today I get more excited about new skin care innovations and natural tips on beauty. 

A lot of it probably has to do with the fact that I have made an effort to cut down half (or more) of my beauty products. I always felt so sad for the products that were just waiting in the drawer to be used so I gave them up and decided to rather focus on those products I actually loved and used a lot. At the same time I have noticed I'd rather invest in quality than quantity.

Here are some of my thoughts on beauty and I would love to hear from you too: what are your preferences on beauty care at the moment and why do you think you're interested in those things?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Joanna Hearts • Theme by Maira G.