SLIDER

JOANNA HEARTS


Helsinkiläinen musiikkibloggaaja ja internetin supersankari, jonka voi löytää valokuvaamasta festarilavojen kupeesta, fiilistelemästä keikkoja pikkuklubien takanurkasta, tai selailemasta Spotifyn uutuuksia yön pikkutunneilla.

UUTISKIRJE

 

A surprising turn of eventsJuuri kun kirjoitin teille kuukausi sitten hiusten kasvamisesta sekä kärsivällisyydestä sitä odotellessa, niin itselläni loppui kärsivällisyys nyt kesken. Haikailen toki edelleen pitkien hiusten perään sillä se on se mikä itselläni tuntuu eniten "omalta." Latvani olivat kuitenkin niin huonossa kunnossa, että halusin vielä enemmän kuitenkin terveet hiukset. Kun vielä tiesin, että huonolaatuisten latvojen leikkaaminen tarkottaisi myös sitä, että hiuksissani olisi vihdoin vain ja ainoastaan täysin oma väri, oli päätös jo aika selkeä. 

Olin jo makustellut asiaa jonkin aikaa, ja fiilistellyt Pinterestissäkin kaikkia ihania lob-kuvia. Hiljalleen sitten rohkaistuin marssimaan kampaajalle ja kyselemään josko heillä olisi ehkä mahdollisesti aikoja lähikuukausina hiusten leikkuuseen, kävikin sillä lailla hassusti, että kampaajalla oli siltä istumalta tunti aikaa ja muutos päätettiin toteuttaa heti!

Siinä en kauheasti sitten ehtinytkään stressata kun nips ja naps, hiukset olikin jo leikattu. Kun katselin lähes olematonta karvakasaa kampaamon lattialla, päädyin siihen tulokseen ettei niitä kyllä tule ikävä. Vaikka hiukset ovatkin nyt huomattavasti lyhyemmät, olivat latvat niin huonossa kunnossa, että ei niistä kyllä kauheasti iloa ollut!

Muutos on myös sinänsä jännittävä, sillä se tuo uusia haasteita omaan hiustenlaittooni. Minulla ei nimittäin ole aavistustakaan minkälaisia kampauksia tällaisiin hiuksiin sitten voi tehdä, en osaa tällä hetkellä laittaa edes ponnaria!

Nyt tässä sitten elelen elämääni muina muijina lyhythiuksisena. Se tuntuu äärimmäisen oudolta, sillä minulla ei koskaan ole ollut näin lyhyitä hiuksia! (Tai no, on varmaan joskus koska en syntynyt ihan tällaisella pehkolla kuitenkaan, mutta siitä on jo niin paljon aikaa, että melkein sama kuin ei olisi koskaan ollut.) Tuntuu omituiselta kun ei itse näe omia hiuksiaan katsoessaan alas, ja kun hiukset eivät jääkään jumiin olkalaukun hihnan alle tai sotkeudu kaulahuiviin. 

Olen muuten saanut ihan hirveästi kehuja uusista hiuksistani, joten muutos ei ollut ollenkaan huono! Vaikka lyhyt tukka tuntuukin vielä vieraalta, on ihanaa tietää että se voi hyvin ja, että nyt on kasvamassa paksu, omanvärinen tukka - kunhan muistan pitää siitä hyvää huolta. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Joanna Hearts • Theme by Maira G.